Dit maak je maar één keer

Wanneer je wit zorgen voor tevreden gasten is het maken van een echte connectie met je gasten één van de meest belangrijke aandachtspunten. Het maken van een connectie begint altijd met de eerste indruk.

Hoe cliché het ook mag...

Lees meer...

11 wijnglazen dragen in één hand!

experts wijn wijnglas Nov 18, 2020

Voor het maken van opnames zijn wij vaak door het hele land actief.

Slechts een klein gedeelte van de video's die we maken  wordt in onze eigen studio opgenomen, het grootste gedeelte filmen we op locatie. 

De meest authentieke beelden...

Lees meer...

Hoe zorg je voor meer aanbevelingen in de horeca

Waarom is het zo dat negatieve verhalen veel vaker gedeeld worden dan positieve verhalen? Het journaal, de kranten, websites met nieuws. Allemaal staan ze vol met negatieve berichten, welke ook nog eens een gretige afname kennen. Blijkbaar...

Lees meer...

Het geheim van het eerste drankje

Wist je dat er met het eerste drankje iets bijzonders aan de hand is? Het eerste drankje van je gast kan de gemiddelde besteding per gast tot wel 30% laten groeien. Ik leg je graag uit hoe dit werkt. Uit een onderzoek onder...

Lees meer...

De skill waar je de rest van je leven van gaat profiteren

Wist je dat er één skill is die je nergens anders zo goed kunt leren als in de horeca? En wist je dat je, wanneer je deze skill traint, je hier de rest van je leven profijt van gaat hebben? We vertellen je graag welke skill dit is!

...

Lees meer...

Succesvolle horeca en kostenbesparende medewerkers

Iedere horeca ondernemer kent waarschijnlijk zijn of haar kerncijfers uit het hoofd. Omzet, inkoopkosten, huisvestingskosten en loonkosten.

Gemiddeld gezien liggen de personeelskosten rond de 30%. Dit zijn in principe vaste kosten waar je weinig...

Lees meer...

Een betere balans tussen werk en privé

Veel van de horecaondernemers die wij kennen lopen met dezelfde uitdagingen. Ze zijn eigenaar van een prachtige zaak, maar zijn niet in staat hier los van te komen.

Hiermee bedoelen we dat ze vaak degene zijn die de zaak openen en degene die...

Lees meer...

Waarom de investeerders van vandaag de winnaars van morgen zijn

Staan we aan de vooravond van een nieuwe grote crisis? Dat is wat menig ondernemer op het moment toch wel een beetje bezig houdt. We zijn allemaal nog steeds aan het leren hoe we goed om moeten gaan met de zogenaamde 1,5 meter samenleving,...

Lees meer...

Digitaal bestellingen opnemen

covid May 06, 2020

De veranderende maatregelen vragen ons creatief na te denken over al onze processen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met digitale oplossingen voor het opnemen van bestellingen en contactloos betalen. 

Vraag aan je kassaleverancier...

Lees meer...

Horeca zwaar getroffen door coronacrisis

nieuws Mar 13, 2020

Koninklijke Horeca Nederland heeft vrijdag 13 maart bekend gemaakt dat het zich ernstig zorgen maakt over de impact van het coronavirus op de horecabranche. Het zijn vooral de horecaondernemers die grote financiële gevolgen ondervinden van...

Lees meer...
1 2 3
Close

Vul hieronder je gegevens in.

50% Compleet