Word een officiële Barista

Behaal je officieel erkende SCA certificaat of volg een workshop bij Rose van Asten. 

VRAAG KORTINGSCODE AAN

 

 

YellowFellows krijgen korting

In de professionele trainingsruimte van Rose van Asten maak je de skills van een echte barista helemaal eigen. 

Bovendien ontvang je na het behalen van het examen jouw internationale SCA certificaat. Om het nog mooier te maken profiteer jij als Yellowstone lid van een mooie korting.

Vraag nu je kortingscode aan en wordt een echte barista. 

VRAAG KORTINGSCODE AAN

Één van Nederlands bekendste Barista's

Geroemd om haar vakkundigheid en gedrevenheid om mensen met een passie voor koffie te trainen tot zelfverzekerde succesvolle barista’s.

Voorzitter SCA Nederland

Rose is Voorzitter van de Specialty Coffee Association Nederland. Dé plek om een officieel erkend Barista certificaat te behalen.

Jurylid internationale wedstrijden

Rose reist de wereld over om als jurylid te bepalen wie er naar huis gaat met de felbegeerde titels van Barista en Laté Art. 

Meervoudig
kampioen

Dutch en World Barista Championship. Dutch en World Latte Art Championship. Dutch en World Cupping Championship. Dutch Coffee in Good Spirits Chamionship.

Ontmoet Rose van Asten 

Een inspirerend interview met the one and only. Over wat haar drijft, haar hoogtepunten en wat ze het liefste doet. 

Bekijk dit leuke interview en kom naar haar trainingscentrum om je eigen Barista Certificaat te halen of volg een leuke workshop.

 

Your Coffee Companion

Rose heeft haar eigen trainingscentrum in de buurt van Nijmegen. Rose van Asten | Your Coffee Companion. Waar ze naast particuliere koffielovers ook professionele barista’s traint en bedrijven adviseert en medewerkers traint.

Rose is gecertificeerd Barista Trainer, opgeleid volgens de wereldwijd erkende Specialty Coffee Association (waar zij inmiddels ook voorzitter van is). Door het aldoor trainen in perfectie, bereidde zij zichzelf voor op verschillende koffiekampioenschappen.

VRAAG INFORMATIE AAN

Rose van Asten | Your Coffee Companion


Close

Interesse?

Laat ons een berichtje achter! De vervolg stappen volgen dan via de mail.