"Met de juiste middelen kan iedereen in de horeca groeien"

 Job Hoefs

Over Yellowstone


Yellowstone Horeca Academy, opgericht door Job Hoefs en Renée Notermans, helpt horecabedrijven met diverse opleidingsprogramma's om het volledig potentieel van personeel te benutten. 

De unieke trainingsmethode zorgt voor betere resultaten met een langdurig effect. Alle details en de kennis die daarvoor nodig is wordt op eenvoudige wijze aan de nieuwe generatie uitgelegd. Het programma zorgt voor een verhoogde motivatie waardoor het verloop van personeel verminderd.

Onze missie:

"Horecabedrijven helpen nog succesvoller te zijn"

Het Yellowstone Piramide Effect

Personeel is in één van de belangrijkste ingrediënten om echte groei te kunnen maken met je bedrijf. Daarbij kent de horeca uitdagingen; jong personeel en een hoog verloop.

Programma's van Yellowstone zorgen voor personeel dat effectief wordt ingewerkt en verder groeit. Zo ontstaat er continuïteit in service en gastvrijheid. Dat leidt tot een betere gasttevredenheid en tevreden gasten vertellen hun positieve ervaringen door waardoor er meer gasten komen. Dit leidt tot een beter resultaat.

Dat noemen wij het Yellowstone Piramide effect. 


De programma's spelen in op de drie drijfveren die zorgen voor gemotiveerde medewerkers. Dit zijn doel, autonoon kunnen werken en mastery. Dit houdt praktisch in dat personeel werkt met naar een bepaald doel. Hierdoor krijgt het werk meer betekenis. Dit werkt motiverend voor nieuw personeel maar ook zeker voor personeel dat langer in dienstverband is.

Daarnaast hebben mensen een intrinsieke motivatie om zelfstandig keuzes te kunnen maken. Door personeel de kans te bieden om zelfstandig te leren en zo zelfstandig keuzes te maken tijdens het werk is een hele belangrijke bijdrager aan motivatie.

 

Tot slot zorgen we met verdiepingstrainingen ervoor dat personeel zich echt meester kan maken in bepaalde onderwerpen. Dit zorgt voor persoonlijke ontplooiing en daarmee binding met het bedrijf. 

Door deze drie elementen aan je bedrijfscultuur toe te voegen, in welke vorm dan ook, resulteert in uitdaging op de werkvloer. Is er teveel uitdaging ontstaat er stress, is er te weinig uitdaging ontstaat er routine en sleur. 

Iedere medewerker, ongeacht hoe lang ze al bij je werken, heeft uitdaging nodig om betrokken te zijn. Yellowstone zorgt voor uitdaging op ieder niveau. 

MSc. Job Hoefs

Horecaexpert, trainer en consultant 


Job Hoefs groeide op in een echte horecafamilie. Al op jonge leeftijd werkte hij mee in de bedrijven van zijn ouders. Na zijn studie heeft hij ervaringen opgedaan in grote hotels in Amsterdam, London en Melbourne. Ook is hij conceptontwikkelaar geweest bij een grote cateraar.

Na diverse consultancy projecten, waaronder een award winnend hotelconcept, is Job zich gaan richten op trainingen voor de horeca.

"Alle kennis die ik heb opgedaan wil ik delen met anderen."

Het succesvolle opleidingsprogramma dat hij ontwikkelde voor een restaurant van zijn ouders zorgde voor een hoge notering in de Terras Top-100. Al snel ging hij meerdere restaurants trainen, de resultaten spraken voor zich. Om nog meer mensen te kunnen inspireren biedt hij zijn opleidingsprogramma nu aan via de Yellowstone Academy. 

Facts & Figures: Job Hoefs

 
Oprichter en eigenaar van Yellowstone Horeca Academy 
 
Geboren in een echte horecafamilie
 
20+ jaar ervaring in de horeca
 
Award gewonnen Beste Hotel Concept

 

 
MBO Middelbare Hotelschool De Rooi Pannen, Tilburg
 
HBO Hogere Hotelschool Den Haag
 
Master Bedrijfskunde Universiteit van Amsterdam
 
Co-founder Flagdress

 

 
Horeca consultant en conceptontwikkelaar 
 
Specialist in (online) trainingen en medewerkersmotivatie
 
Liefhebber van lekker eten, muziek en mensen
 
Passie voor reizen, ondernemen, eten & drinken

 

Nieuwsgierig geworden?

Ja, naar het programma

Meer weten? Bel 0413-280236

Of laat je gegevens achter dan bellen wij jou.


Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.