Het meest complete online trainingsplatform van horeca Nederland

✆ 041 328 02 36

Wij geloven dat hoe meer mensen hun talenten ontdekken hoe mooier de wereld wordt. 

Er was eens...

Yellowstone is opgericht door Job Hoefs en Renée Notermans. Job groeide op in een echte horecafamilie en heeft bij diverse horecabedrijven gewerkt in binnen- en buitenland. Tijdens zijn loopbaan in de horeca ontmoette hij mensen die plezier hadden in hun werk maar ook mensen die lang struggelden in de horeca. Daardoor ontstond bij hem steeds meer de vraag waarom het zo lang moet duren voordat iemand alle facetten van de horeca begrijpt.

Wat nou als er één plek zou zijn waar we alle tips en tricks met elkaar deelden?

Renée groeide op in een bijzonder creatieve familie waar zij naast grafische vormgeving al op jonge leeftijd filmpjes leerde maken. Renée heeft jarenlange ervaring in de horeca en studeerde af in ICT. Ze ontwikkelde haar interesse in de menselijke kant van ICT, hoe motiveer je mensen en hoe zorg je voor snelle kennisoverdracht. 

Het bundelen van hun krachten bleek een gouden combinatie. Zo maakte zij het eerste programma van Yellowstone. Het was een succes, een restaurant van Job's ouders eindigde direct hoog in de Terras Top 100. 

Inmiddels...

...is Yellowstone dé partner van bedrijven voor het ontwikkelen van talent. Het is een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een gedreven team, allen met een horecagrond. De unieke aanpak van persoonlijke videotrainingen, duidelijke animaties en leuke spelelementen maken het de beste keuze in de markt voor online leren speciaal gericht op de horeca.

De Academy zit bomvol praktische tips en tricks die het werken leuker en makkelijker maken. 

Om de beste trainingen te bieden aan de leden zijn er samenwerkingen met de experts op ieder gebied. Ook zijn er samenwerkingen met leveranciers om via het platform hun verhaal te communiceren aan de eindverkopers op de werkvloer. 

Om de beste leerervaring ooit te creëeren is de focus nu volledig gericht op het maken van kwaliteit content, gamefication en platform innovatie. 

Zo wordt er elke dag gebouwd aan dé plek waar je graag naar toe wilt om de volgende stap te zetten. 

Why we're in business.

Onze drijfveer is het succes van onze leden. Onze naam verwijst naar National Park Yellowstone en dat is niet zonder reden. Dit park heeft namelijk de hoogste dichtheid aan geisers in de wereld. Deze geisers zijn een metafoor voor mensen die zich ontwikkelen. Want als mensen hun talenten ontdekken en in hun kracht komen te staan, komen er heel veel mooie dingen uit. Niet eenmalig, maar juist een stroom van verfrissende energie.

Wij geloven dat hoe meer mensen hun talenten ontdekken hoe mooier de wereld wordt. En dát is precies waar wij onze joy uithalen, mensen ondersteunen en inspireren om hun talenten te ontdekken en volledig te benutten. Want we geloven dat iedereen de mogelijkheid zou moeten hebben om op ieder moment in hun carrière de volgende stap te zetten. 

Our game.

Het internet heeft ons leven radicaal veranderd. Denk maar aan sociale netwerken, de handel en de zorg. Wij geloven dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen in de manier waarop wij leren. Waar we nog niet heel lang geleden een encyclopedie uit de kast trokken om iets op te zoeken is het internet in relatief korte tijd een wirwar geworden. Je kunt er alles vinden maar je weet vaak niet waar je moet beginnen. Daarom zien we een tijdperk ontstaan van orde in de chaos.

Online trainingen zijn een mooi middel om structuur aan te brengen in de overvloed aan informatie die er is. Daarbij is het toverwoord niet meer informatie maar juist transformatie. Je moet er dus echt iets aan hebben en jezelf mee kunnen empoweren om het zelf te masteren. En daar komt meer bij kijken dan het maken van leuke video's. Dat is ons spel geworden. Leuk hé? 

 

Yellowstone Team

Job | Founder & allround horeca expert

Renée | Art director

Paul | Video & fotograaf

Evelien | Video Creator

Margot | Member Booster

Willem | Editor & Animator

Wesley | Marketing

Maud | Allrounder

YELLOWSTONE


OPLOSSINGEN


CONTACT


 

Yellowstone Horeca Services
Rondweg 69
5406 NK  UDEN

⌨️ [email protected]

📞 041 328 02 36