"Ik haal de beste thee van de wereld naar Nederland"

Thee Sommelier Mark van den Bogaart

GRATIS PROEFPAKKET AANVRAGEN

Hoe het begon

 Mark volgde een barista cursus, daarin werd thee in slechts 10 minuten behandelt. Deze 10 minuten waren zo interessant dat hij zich in thee begon te verdiepen. Hij werd thee sommerlier en maakte het zijn missie de beste thee naar Nederland te halen.

Top 3 thee sommeliers

In 2017 deed Mark mee aan aan de finale van de Dutch Tea Championship in Amsterdam. Hij behaalde brons en behoort tot de top van beste thee sommeliers van Nederland en België.

Theeleverancier

Sinds de start van het avontuur is mark uitgegroeid tot een bekende theeleverancier van horeca en particulier. Mark reist de hele wereld af om de beste theeën naar Nederland te halen.

Van barista naar theesommelier

Bekijk hier het interview van Mark

 
 
 

's Wereld beste thee naar Nederland

Inmiddels heeft Mark drie succesvolle thee bedrijven opgezet. Met zijn drie thee merken voorziet hij horecazaken en particulieren van de mooiste thee's. Hieronder alles over TwisTea, Lossetheeindehoreca.nl en Ikigai.

TwisTea

Na lang ontwikkelen, rolde het unieke TwisTea concept over de bank. De handige molen zorgt ervoor dat je iedere theesmaak zo kunt zien en de doseerknop zorgt ervoor dat je bij iedere twist precies de juiste hoeveelheid thee hebt voor een overheerlijke kop!

Meer over TwisTea

Lossetheeindehoreca.nl

 Speciaal voor de Horeca ontwikkelde Mark en zijn team een nieuwe formule; losse thee geserveerd op mooie planken voor op tafel of in setjes voor achter de bar.  Extreem makkelijk in gebruik, mooi om naar te kijken en vooral heel veel lekkere thee. 

Meer over lossetheeindehoreca.nl

Ikigai

De zeldzame theesoorten van Ikigai zijn met zorg geselecteerd en komen direct van de plantage. Makt kent de boer en de liefde waarmee ze hun theeën produceren. Met Ikigai laat je je meeslepen door de adembenemende wereld van thee.

Meer over Ikigai

Bestel hier een gratis thee proefpakket voor jullie zaak. 

 Wil je ook meer halen uit het theemoment bij jullie zaak? Wil je de theeproducten van Mark proeven? Yellowstone leden kunnen hier gratis een proefpakket aanvragen.

" Vanuit onze passie en liefde voor thee helpen we je graag bij het vinden van het beste theeconcept voor jullie." 

 

Vraag gratis proefpakket aan
Navigatie

Blog

Videos

Boost Programma

Prijzen 

 

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Close

Gratis thee sample box

Onze heerlijke theelijnen zijn geschikt voor ieder moment en iedere gelegenheid. Proef ze nu!