Een eigen Academy 
in een vertrouwde 
huisstijl.

We begrijpen dat ieder bedrijf uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om de HorecaTube naar eigen wens in te richten. Zo kun je doelgericht jouw unieke filosofie overbrengen aan iedereen binnen de organisatie. 

Door de trainingen te selecteren die het beste aansluiten op jullie situatie en door eigen inhoud toe te voegen werk je aan de kwaliteit en ontwikkeling van je organisatie. 

NEEM CONTACT OP

Leuke trainingen die passen bij jullie concept.

Kleine of grote teams. Wat voor concept dan ook. Met een maatwerk oplossing ben je gegarandeerd van een academy die past bij jullie situatie.

De honderden tips en tricks die medewerkers leren uit de video's maken het werken voor zowel newbees als pro's leuker én bovendien een stuk makkelijker. 

Een personal trainer voor iedere medewerker.

Door direct in contact te staan ontstaat er minder ruis over jullie servicestandaard waardoor alles duidelijker wordt voor iedereen binnen de organisatie. 

Snel
onboarden

De beginperiode voor een nieuwe medewerker is stressvol. Veel nieuwe gezichten en veel nieuwe vaardigheden. Dat verdient aandacht maar door drukte komen we er niet altijd aan toe. Yellowstone biedt daar de oplossing voor. 

Één service-standaard

Was het nu zo of zo? Vaak ontstaat er ruis over de kleine details. Details waar jullie als concept net het verschil mee kunnen maken. Met duidelijke video's en een krachtig platform om ze te delen neem je veel ruis weg. 

Continuïteit in training

Met de alsmaar groeiende bibliotheek aan videotrainingen zorgen wij voor een goede balans tussen uitdagingen en vaardigheden op de werkvloer. Zo is het leuk voor nieuwe medewerkers maar ook voor gevorderden. 

Verhoogde 
betrokkenheid

Goed werkgeverschap gaat onder andere over het bieden van support aan je medewerkers. Een online academy waar je op ieder moment op welke plek dan ook naar toe kan om jezelf te ontwikkelen zorgt voor betrokkenheid.

“We waren op zoek naar een leuke manier om 't Zusje concept te borgen. Blij dat we dat met video's doen." 

"Het was goed om ieder bedrijfsproces onder de loep te nemen en te bepalen wat onze standaard is over alle vestigingen. Mooi dat we het nu zo kunnen communiceren naar alle medewerkers, dat neemt een tijdrovende taak weg bij de vestigingen. Onze opstartprocedure voor nieuwe vestigingen is door de Academy veel efficiënter geworden. We besparen een hoop op personeelskosten"

Thijs van Helvoort 
Operationeel Directeur 't Zusje Franchise

Jullie succes is onze drijfveer.

Een impressie van de academies die we samen met onze klanten ontwikkelen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We begrijpen dat ieder bedrijf uniek is. Tijdens een gesprek komen we erachter of we jullie kunnen helpen.

NEEM CONTACT OP

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Close

Bel met één van onze specialisten op:

📞 041 328 02 36


Of mail naar:

⌨️ [email protected]


Of laat een berichtje achter: