Horecatechnieken.

Praktische technieken voor een vliegende start!

In deze module leer je o.a.:

  • Het ontvangst
  • Horecahygiëne
  • Wijnkennis
  • Koffiekennis
  • Menukennis
DEMO AANVRAGEN
>> NAAR GASTENREIS

Waarom het juist aanleren van horecatechnieken belangrijk is?

Iets goed aanleren is makkelijker dan iets afleren. 🧐 Met die gedachte hebben we deze module gemaakt. Vaak is het druk in de horeca waardoor we niet altijd tijd hebben om de juiste stappen over te brengen op een nieuwe collega.

Helaas zien we dat nieuwe collega's het dan verkeerd aanleren. Dienblad rechts dragen is zo'n typisch voorbeeld waar je niet zo snel meer van afkomt. Hoe fijn is het dan als je zelf de juiste stappen kunt opzoeken in een korte en leuke video? 😇

Uit deze module:

In 5 stappen 3 borden dragen.

In deze training leer je één van de belangrijkste skills in de horeca, het dragen van 3 borden.
Met deze eenvoudige stappen leer je het direct goed aan.  🍽

Wat leer je nog meer in deze module:

 

Super handig dit! Op naar de volgende module 💪 !

Pieter

Spoelkeuken

Pieter

Spoelkeuken
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.