Nederlands grootste HorecaTube lanceert app met trainingen over eten, drinken en hospitality.

Uncategorized Sep 25, 2018
 
Yellowstone, de grootste horeca-video-academy van Nederland lanceert op 26 september een nieuwe app. Yellowstone maakt korte videotrainingen voor horecapersoneel. Trainingen over hoe je drie borden draagt, bestellingen opneemt, upsellt zonder pusherig te zijn en hoe je het beste biertje tapt. Allemaal trainingen met het doel om personeel gastvrij en professioneel op te leiden. In de App krijgen leden toegang tot de Horeca Academy en kunnen ze een kijkje nemen behind the scenes. Bezoekers die nog geen lid zijn kunnen alvast 20 horecatrainingen bekijken. 
 
Oprichter Job Hoefs: "Even de tijd nemen om je personeel op te leiden schiet er door de drukte in de horeca vaak bij in. Dat is jammer, want personeel weet daardoor niet goed wat er van hen wordt verwacht qua kennis en gastvrijheid. Met onze tool maken we het ondernemers en medewerkers makkelijker. We begonnen met inwerkmodules voor nieuwe medewerkers. Nu hebben we een bibliotheek vol videotrainingen, quizzen en certificaten. Er zijn ook trainingen voor medewerkers met meer ervaring. Met extra's over bier, wijn, cocktails en thee. De kneepjes van het vak leren leden van experts. Zoals meervoudig baristakampioen Rose van Asten, die in een barista module de know-how over koffie overbrengt. Mark van den Bogaart top theesommelier van Nederland. Ook Maurits van den Bosch, Hostmanship Specialist, geeft trainingen over de kunst van gastvrijheid. 
 
Horecanest
Job Hoefs is geboren in een horecafamilie en heeft gewerkt in hotels en restaurants van Londen tot Australië. Samen met zijn vrouw Renée Notermans heeft hij de academy opgezet. Renée heeft een achtergrond in ICT en Design. Samen hebben ze verschillende restaurants gerund. Renées filosofie is dat de nieuwe generatie heel visueel is ingesteld en weinig tijd heeft. Daar is op ingespeeld en dat merk je zodra je inlogt. Horecekennis delen ze met korte video’s, hippe animaties en infographics. 
 
Meer dan 100 horecatrainingen 
Meer dan 100 videotrainingen staan er inmiddels online. Wekelijks komen er trainingen bij. Renée: "Er staan meer dan 300 trainingen op het ideeënbord. We gaan net zo lang door totdat we alles over eten, drinken en hospitality hebben gedeeld met onze members."
 
Snelle groei
Dat de online trainingen een succes zijn, blijkt uit de snelle groei van het bedrijf. In januari 2018 startte Yellowstone met 15 trainingen en 50 leden. Inmiddels staan er meer dan 100 trainingen online en is het aantal leden gegroeid naar 2500. Waar er binnenkort 1000 bijkomen van de Brabantse restaurantketen ’t Zusje.
 
De Yellowstone app is beschikbaar voor Android & iOS.
 

Yellowstone is het meest complete online trainingsplatform van horeca Nederland

Benieuwd naar onze aanpak of wil je eens sparren over de groeikansen in jouw bedrijf? 

PLAN EEN GRATIS DEMO
Close

50% Compleet

Wil je tips en inspiratie in je mailbox om je bedrijf te laten groeien? 

Je kunt je altijd weer uitschrijven.