De skill waar je de rest van je leven van gaat profiteren

Wist je dat er één skill is die je nergens anders zo goed kunt leren als in de horeca? En wist je dat je, wanneer je deze skill traint, je hier de rest van je leven profijt van gaat hebben? We vertellen je graag welke skill dit is!

...

Lees meer...

Succesvolle horeca en kosten besparende medewerkers

Iedere horeca ondernemer kent waarschijnlijk zijn of haar kerncijfers uit het hoofd. Omzet, inkoopkosten, huisvestingskosten en loonkosten.

Gemiddeld gezien liggen de personeelskosten rond de 30%. Dit zijn in principe vaste kosten waar je weinig...

Lees meer...

Een betere balans tussen werk en privé

Veel van de horecaondernemers die wij kennen lopen met dezelfde uitdagingen. Ze zijn eigenaar van een prachtige zaak, maar zijn niet in staat hier los van te komen.

Hiermee bedoelen we dat ze vaak degene zijn die de zaak openen en degene die...

Lees meer...

Waarom de investeerders van vandaag de winnaars van morgen zijn

Staan we aan de vooravond van een nieuwe grote crisis? Dat is wat menig ondernemer op het moment toch wel een beetje bezig houdt. We zijn allemaal nog steeds aan het leren hoe we goed om moeten gaan met de zogenaamde 1,5 meter samenleving,...

Lees meer...

Digitaal bestellingen opnemen

covid May 06, 2020

De veranderende maatregelen vragen ons creatief na te denken over al onze processen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met digitale oplossingen voor het opnemen van bestellingen en contactloos betalen. 

Vraag aan je kassaleverancier...

Lees meer...

Horeca zwaar getroffen door coronacrisis

nieuws Mar 13, 2020

Koninklijke Horeca Nederland heeft vrijdag 13 maart bekend gemaakt dat het zich ernstig zorgen maakt over de impact van het coronavirus op de horecabranche. Het zijn vooral de horecaondernemers die grote financiële gevolgen ondervinden van...

Lees meer...

Van sneeuwbal naar ijsberg

inspiratie Nov 22, 2019

In You Are What You Love, vraagt James K. A. Lacy ons om een sneeuwbal voor te stellen die bovenop een ijsberg zit.

De sneeuwbal staat voor onze bewuste redenering. Als we iets nieuws leren, gaat het in onze sneeuwbal.

De ijsberg vertegenwoordigt...

Lees meer...

7 stappen voor betrokken medewerkers

Uncategorized Nov 05, 2019

We weten allemaal dat een succesvol horecabedrijf niet zonder een goed op elkaar ingespeeld team kan. Toch is het soms weer even zoeken om die drive en flow weer in het team te krijgen. Soms hebben we jaren waarin het super gaat, en soms vraag je...

Lees meer...

De 3 ingrediënten om personeel in de horeca te motiveren

Uncategorized Aug 31, 2019

In deze blog delen we de drie cruciale ingrediënten voor gemotiveerde medewerkers. Ieder succesvol bedrijf heeft deze ingrediënten verweven in haar cultuur. 

 

Ingrediënt 1: Stel een gezamenlijk doel

Een gezamenlijk doel...

Lees meer...

De voordelen van online trainen in de horeca

Uncategorized Jul 31, 2019

Vooral toen we net begonnen kregen we weleens de vraag of online trainingen in de horeca echt zouden werken. Het is toch mensenwerk? Je kunt het toch alleen maar leren in de praktijk? Gelukkig weten we inmiddels dat het werkt. 

Online...

Lees meer...
1 2 3
Close

50% Compleet

Wil je tips en inspiratie in je mailbox om je bedrijf te laten groeien? 

Je kunt je altijd weer uitschrijven.